cahaya fitrah cahaya fitrah: tentang cik comel

tentang cik comel


assalamualaikum dan selamat sejahtera. nama diberi Nur Fitrah Binti Jamil.
 masih muda lagi, baru mengenali kehidupan sebenar.erm senang cerita im under 20 la.
 seorang yang shy-shy like cat, garang, cite-cite banyak sampai nak ke bintang
 tingginya,suke senyum. kalau korang tengok muka aku macam kerek-kerek cikit
 tu adala kusut masai sikit. bagi coklat senyum la balik.

masih study lagi. yer menuntut ilmu itu sangat penting tak kira usia mahupun
 darjat. dapat pendidikan awal di tadika kemas kowt, sk17, smks24. abez SPM
 je, aku duk uma je, goyang kaki. sudah naik bosan, start la keje.
 owh baru tahu macam gini gupenye bekerja. penat nye jangan cerite la.
dapat gaji, masyukk belanja family n trus beli enset baru. haha agak boros
 sikit la. tak lama pun keje, time tu sebok dengan nk buat lesen kete.
 owhh alhamdulillah success bu!. dapat tawaran terus smbung belajar. 
merantau ni ke tempat orang tak la jauh sangat. melaka je pun,
 after abez pra dip tanpa segan silu aku melangkah lari dari situ, 
tak mau dok jejauh aihh.. so now aku study la kt unikop area gombak. 

ermm minat memang tak boleh dinafikan lagi, memang  tergila-gila  dengan kucing. 
tak kesah la kucing macam mana pun, tapi paling suka macam garfield tu
 la yang gemok-gemok.kalau dapat kucing je, terus rasa nk cubit-cubit pipi dorang,
nak gigit-gigit je sebab kecomelan dorang tu. geram taw. 

enjoy la baca blog ni, meyh kita saling kenal mengenal kan apa salah nye
boleh rapatkan silaturrahim. jangan la sombong-sombong. walaupun 
kita pemalu, kalu tak jumpa tak pa, tak de nk dimalunye.
oke sampai disitu. selamat berkenalan.
peace :)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥