cahaya fitrah cahaya fitrah: today budak-budak UITM sedang meroyan

Thursday, May 09, 2013

today budak-budak UITM sedang meroyan

selamat semuanya.. hari ini dekat tweetland, FB semualah data yg boleh internet communicate ni full dengan cerita budak-budak UITM. hari yang keramat kan nak tengok result. btw, result tuk kali ni begitu lah dan sangat-sangatlah cepat. rasa belum senang duduk lagi dah keluar scary news. haiyaa..

 buat kawan-kawanku, congratulation yea. bersyukur dengan apa yang diperoleh. happy dengar result korang yang gempak-gempak tu.. yang penting never give up, next sem must study hard, push gila-gila.. haha nampak tak kat situ yang aku ni sekarang tengah frust menonggeng. huwaaa... nanges :'( nope.. all clear paper, no repeat, alhamdulillah. but just a little bit worst dari sem-sem yang lepas. 

setiap yang berlaku ni mesti ada hikmahnya kot, untuk aku lebih study hard.. buat pengajaran apa yang telah berlaku, hidup ni ibarat roda, sekejap kita dekat atas sekajap kita dekat bawah kan. jangan putus asa sudah. oke lah take care semua. adiosss..

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

6 budak comel:

Norliza Ab Ghani said...

adik saya yg dapat result, saya pula yg risau tengok CGPA dia

FITRAH JAMIL said...

hehe yeke, hmm mesti terel dari saya, congrates dkt dia eah..

fatin aziz said...

haha..hidup kat u ni yang penting lulus, jangan ada yg repeat.just chill my dear..next sem masih ada...hehe

Ara Afiq said...

saat nk tgk result ni mmg bdebar2. hehe. ada peluang boleh usaha lagi dear. u go girl :)

Azhafizah Md Nor said...

jangan berputus asa ye sayang..study harder pasni hokeh!

haz said...

xpee. next sem kan adee. struggle lg jom =)

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥