cahaya fitrah cahaya fitrah: May 2013

Thursday, May 09, 2013

today budak-budak UITM sedang meroyan

selamat semuanya.. hari ini dekat tweetland, FB semualah data yg boleh internet communicate ni full dengan cerita budak-budak UITM. hari yang keramat kan nak tengok result. btw, result tuk kali ni begitu lah dan sangat-sangatlah cepat. rasa belum senang duduk lagi dah keluar scary news. haiyaa..

 buat kawan-kawanku, congratulation yea. bersyukur dengan apa yang diperoleh. happy dengar result korang yang gempak-gempak tu.. yang penting never give up, next sem must study hard, push gila-gila.. haha nampak tak kat situ yang aku ni sekarang tengah frust menonggeng. huwaaa... nanges :'( nope.. all clear paper, no repeat, alhamdulillah. but just a little bit worst dari sem-sem yang lepas. 

setiap yang berlaku ni mesti ada hikmahnya kot, untuk aku lebih study hard.. buat pengajaran apa yang telah berlaku, hidup ni ibarat roda, sekejap kita dekat atas sekajap kita dekat bawah kan. jangan putus asa sudah. oke lah take care semua. adiosss..

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, May 03, 2013

singgah la sat.

selamat malam blogger-blogger yang ohsem. dah lama tak update blog ni berhabuk-habuk fuhhhh sikit. since last years aku tak rajin nak menulis. erghh kenapa penyakit M *malas aku ni menjadi-jadi.pliss bagi cadangan untuk hilangkan penyakit malas ni. ermm sorry sape2 yang blogwalking kt sini tanpa dilayan sob sob hee nanti i singgah n kacau blog korang semua ye. mesti cantik menarik tertarikkan blog korang sekarang ni. oke siap sedia la, nantikan cik fitrah untuk menyinggah blog-blog kamu! daa

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥