cahaya fitrah cahaya fitrah: 10.11.12

Saturday, November 10, 2012

10.11.12



10.11.12 ouhh perasan tak tarikh yang cantik sangat kan? 
mesti ramai yang kahwin pada hari ini, haha main teka je. huhu.

hurm arini baru ada semangat nk update pasal result exam yang semalam kua uh. semalam terketaq2 lutut nk update. hehe. result kali ni pointer turun cikit la. tu la byk main lagi kt dalam kelas. padan muke aku. btw alhamdulillah syukur nikmat :) even jatuh cikit, but i'm always try to proud of my family. oke for my fren ramai jugak yang dapat DL for this sem. huhu bangga unikop haha. tahniah kawan-kawan ku, include lah aku sekali. hehe :) nanti ramai la naik pentas lagi ni, oke la jumpe nanti la geng lepas naik sem ni. try buat yang terbaik lagi. 

ouh tadi belek2 fb jumpa pulak name smiley
nak try jugak snang je--->http://NameSmiley.com/
comel kan, boleh terus change cover kan. yang dulu semua orang tak minat timeline tapi sekarang setiap masa tuka cover yea. haha . bubye..





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

6 budak comel:

chemija said...

cuba lagi yang terbaik okay :)) salam kenal :))

haz said...

tahniah!!!! hihi

FITRAH JAMIL said...

terima ksh :)

محمد رازيق said...

tahniah. semoga capai lebih baik masa dtg. salam kenal.

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

kat tempat OE nie ramai juga orang yang kawin...

hehe memang comellah...

OE dah lama pakai timeline. sejak mula2 die keluarkan.. hehe.. ^^

faiq said...

relak..tahun depan ade exam lg..tahun depn buat la 4.0..hehe

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥