cahaya fitrah cahaya fitrah: mock meeting

Saturday, October 20, 2012

mock meeting

hai lama dah tak mengupdate kan. rase macam2 nak cecite kat sini. sorry la ni previous punye story sbb tak sempat nk story dulu, assignment banyak giler. ergghhh... lepas 1 satu lagi datang. huhu. rest pn tak cukup. kadang-kadang sampai tak tido malam pn ada. we are the geng overnight sampai la pagi-pagi buta siapkan sama-sama. tak aci la kalo 1 group tp buat sorang2 an. 
oke act, kiteorang buntu jgak la nk wat mock meeting ni. sbb first time, no experience kn. alaa mock meeting ni mcm meeting betul2. serious debar jgak la. nk kne speak london pulak uh. ehem,, kalo setakat ckap dekat2 tak pa la jgk. ni amek sekali round table sbijik mcm bilik msyuarat uh.so, kne la ckp kuat2, tp bkn jerit la. sume yang kteorang buat ada markah, include our attire.

kteorang pilih warna turquoise. why? haha i dont know. maybe its look soft kot. yg tgh uh our GM, ntah pape r. haha. kteorang punye plan kureng menjadi. hancus sdikit. mne tak nye si mamat ni gugup mcm ap je. ermm maybe sbb kteorang unlucky dpt first group. so starting kteorang agak tak oke la. hee, 

my frenz
hehe ni muke2 lega lepas selesai. we are done bebeh.! alhamdullilah. boleh dikatakan bangga sbb, inilah project yg kteorang buat last minute. sungguh tak percaya, padahal sir dah inform kt kteorang 1 month ago lagi. sumenye mcm wat tak tau je. padan muke kteorang la kan. hee, tp selesai jgk satu hari satu malam kteorang buat, dan esoknye kne present. uwaaa,, tak percaya. hee

as a financial manager

the last picture, muke bangge je minah nih. hee. ngat senang ke jadi finance. T_T nanges tau. nak wat graph tu, ni, psl company. haha thx my beloved frenz sbb sudi tlong ak. hee 





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 budak comel:

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥