cahaya fitrah cahaya fitrah: business proposal

Sunday, October 21, 2012

business proposal


our company la.. amacam?? design sendiri la logo ni. hmm tak caye la tu. cantik an. oke ni lagi 1 group project kteorang for this sem. byk nye assignment kami. business proposal, hurmm bunyi macam nk bukak business besar je kn. lebih kurang la tu. oke yang ni punye assignment kteorang tak buat last minute, tp nk siapkan nye ambil mse jgk la, 2-3 ari sbb nk design logo, company, eah mcm2 lagi la, paling tak tahan, nk wt draft tentang bajet perbelanjaan company la. boleh sakit otak ouhh,, bhagian operation berkaitan dgn bhagian finance. kalo tak sme, tak jadi mission company kteorag. haha. tugasku lagi sekali menjadi miss financial. apa bole buat, suda dilantik. hee

nak pikir nama company pun susa tau, last2 dpat la nme yg ckup sesuai, dalam mse sehari berpikir. haha see the result "AIFASARRA" xtau la tu, this our combination name. hee menarik tak, Ai for Aeisyah, Fa for Fatimah, Sa stand for Sartika and the last one Ra for Fitrah. alaa dri logo kteorang pn tentu korang da tau ap business kteorang kan. mana tak nye, da nmpak da 2 biji cupcake pink comel uh. huhu

nyummy
taraaa.. aww cupcakes cumel, hee ni la business kteorang, konon la. cupcakes ni bkan ditaja n bukan handmade. kihkih, kteorang beli je la, mna smpat nk buat benda alah ni. cewahh, buat pn tak reti ada hati kn ckp cmtu. hee. puas jgk la kteorang search cupcakes kt blog2 lain sbb nk tempah, sangat2 mengecewakan kami. ohh no. tak nak cite. oke akhirnye dpt jgk cari orang yg pandai buat cupcakes. tu pun ada orang yg menolong. thx ye mak. kalo tak tak de la jadi business kteorang ni :(

model tuk cupcake kami
hehe happy sangat sbb dah selesai assignment. so, tggu final pulak yang mendatang. apa2 pn gud luck all my frenz. well done dah berjaya for this sem. :)




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 budak comel:

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥