cahaya fitrah cahaya fitrah: teruja menunggu.

Monday, June 04, 2012

teruja menunggu.

oke aku teruja kot. tgk la followers aku hampir cecah 100 kan. huhu "ek eleh baru yg ke-100 belagak." mungkin tu suara-suara sumbing yang aku dengar. tapi bagi aku bermakna sgt, teruja la. tak kan tak pena rasa kot mase newbie mcm aku kan. hehe. aku hargai korang-korang yang sudi follow aku. nak tgk siapa la yg bakal followers aku yg bertuah tu.





p/s: macam dah menjanjikan sesuatu je kpd follower yg bertuah.

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 budak comel:

Pretty2 Shy said...

3 org je lagi tu ..

FITRAH JAMIL said...

aah cian kn bru nk cecah 100..

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥