cahaya fitrah cahaya fitrah: serabut

Saturday, June 02, 2012

serabut

hushh memang serabut jugak la otak ni. semalam semua dak dak classmate aku da sebok update reg. course untuk sem baru ni. macam-macam pulak pertanyaan dorang. susah sangat ke buat benda alah tu. haha meh aku try pulok. so, aku bukak la student portal memulakan reg. 

oke done. opss hpd? mne tak de dlm list pun yang ada hbu. owh maybe hbu ni yg bru. sbb yg ni la dorang kecoh2 tadi. ermm biakan je la. lg satu masalah, pening kepala aku. ctu kene pilih ke? idk or imk? setahu aku idk gn imk tu untuk non muslim. kecoh + berbalah- balah percakapan pulak jadinya. nak senang tnye miss nanti. settle. tak yah nk bising-bising kan. deadline die pun lmbat lg kan. haiyoo
sorry tak jelas hee :)

hehe ni bukan pergaduhan besar. kiteorg mmg begini. hehe. maklumlah da lama tak jumpe, conversation ala-ala sopan berlaku la kat fb semalam. hee :)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 budak comel:

Rafi Iskandar said...

anda d tag di blog saya .. meh singgah k

FITRAH JAMIL said...

oke

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥