cahaya fitrah cahaya fitrah: segmen : Follower Pilihan Aisyah Humaira'

Saturday, June 02, 2012

segmen : Follower Pilihan Aisyah Humaira'


klik sini yea :)

oke hari ni nk join GA je la. awak awak awak.... tak nak ke.? 
tarikh akhir : 22 JUN 2012 
boleh menang tau, pemilihan berdasarkan blog yang ringan,tak serabut dengan gadjet yang bertimbun dan menarik hati :)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

11 budak comel:

aisyah humaira' said...

jom sama2 kita terjah mereka yang dah join dan follow mereka !!

http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

ajak ramai2 dan jangan lepaskan peluang jadi top referral! ♥

Atirah ★ said...

Datang dari segmen yang sama .
Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

ain farahin said...

dari segmen yang sama.
jom eratkan ukhwah blogger.
hye wk~sje je

Yaya said...

dari segmen yang sama
jemput-2 lah datang ke blog saya ^^

http://apink221.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Alya Maisarah said...

Dari segmen yang sama
Jemput lah ke Blog Alya dan jangan lupa comment di entry ini :)

http://lovealyamaisarah.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Farie Faraway said...

Hye , Farie dari segmen yang sama .
Farie singgah dekat sini , datang ke blog Farie jugak yea , terima kasih . :)

http://fariefaraway.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

FITRAH JAMIL said...

follow semuanye. :)

Mrs.BuduBilis said...

singgah dari segmen yang sama... done follow u. jom dtg blog sy

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Pecinta pink^^ said...

salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

~Setanggi Syurga aka NurHidayah Ali said...

Singgah sini & follow..
dari segmen yg sama..

salam ukheah fillah..

http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

!em@ GurLz said...

hye...
dr segmen yg sme...
done follow ^^
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

jom join GA nie ^^
1) http://iemagurlz.blogspot.com/2012/06/exam-giveaway-by-fanpage-kami.html
2) http://iemagurlz.blogspot.com/2012/06/3rd-giveaway-by-ina-amyza.html

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥