cahaya fitrah cahaya fitrah: oh rindu awak

Sunday, June 03, 2012

oh rindu awak


pernah terjadi kowt bahkan bukan aku sorang je kan. korang sume pun macam ni jugak kan. tipu la lau tak berlaku. da kata tengah cintan-cintan erkk. hah hah mula la tu nak miss miss die. dah call pakwe n makwe korang? haha tentu dah kan. soalan cepu emas lagi, dah call parents korang?? haaa.. sendiri jawab la.

oke la kite tengah miss die sgt2, semalam die call kite pagi-pagi buta. hmm dari lena tido terus semangat cakap gn die *dlm keadaan blur . ini yang menyebabkan sakit aku datang balik ni, sakit rindu. hee korang mesti tak paham punyer. kiteorang da lama tak ber' mcg. ada techn.problem. harap kan die je yg call aku. that y la rindu datang lain mcm cikit. lepas end call terus jadi gila dah. huh.


*bile nak dapat jumpa ni? menghitung hari.

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 budak comel:

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥