cahaya fitrah cahaya fitrah: Mana pegi air nih.!

Saturday, June 16, 2012

Mana pegi air nih.!

sudah hampir seminggu lebih jugak la aku tinggal di hostel. menjalankan kuliah seperti biasa. minggu pertama, sudah tentu sesi suai kenai je. lect. pun malas nak ngajar kan. huha huha la kite orang. hmm duit untuk awal-awal ni, memang macam air. cepat je kering. macam-macam nak kena bayar tu la, ni la. tu tak kesah la kalau pasal pelajaran kan. 


cerita pasal air, bukan duit je cepat kering, air kat hostel yang kite orang diami pun kering. haha. dugaan jugak la kat kite orang. mana tak nyer susah la kite orang nak mandi, basuh baju, beri dan sebagainye. sekarang tengah-tengah bajet mana mampu pergi dobi. *tak pernah pun bawak dobi memandangkan kite orang ni memang otak geliga plus plus bestari tak jadi masalah air ada ke tak de sebab kite orang memang ada air simpanan. lega la sikit kan. alhamdullilah. :) hope air da ada balik la lepas weekend ni. 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

6 budak comel:

hafiziqin said...

tp poket kering lg sadis kn?
:(

p/s:usha2 tudung n blaus d blog eqin.:)

yanaromly said...

fitrah, macam mana awak buat kotak sidebar tu ? tak reti lah

FITRAH JAMIL said...

haha mmg sadis,, tak de pt tak de mara :(

FITRAH JAMIL said...

kotak mana yana? shoutbox or kotak yg home tuto n sebagainye??

cweet pinky said...

memang sadis ~~~

FITRAH JAMIL said...

sob sob :(

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥