cahaya fitrah cahaya fitrah: heading to gombak

Friday, June 08, 2012

heading to gombak


hey mak jemah, nak g mana tu?
hai peeps, gud morning. oke pagi ni aku nak pegi dafta ni. da kena balik kolej la. sedih nanti tak leh nak berblog lagi. eah yeke,? haha. malam tadi last packing barang-barang. mak ai,, macam nak pindah rumah je. biasa la, kalau boleh baju satu almari nak diangkut nye. hee. kereta comel je, barang nk bawak tak ingat dunia. dah macam kancil bawak gajah da.. hehe. slamat berkuliah yer. wish diri sndiri.huhu


p/s: apa la perkembangan kolej ku yer.? hmm nanti kita story mory lagi k.

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

11 budak comel:

J.Syazwana said...

comel gila bear tuh.
hehehe

selamat belajar >.<

ieda said...

selamat berkuliah kembali dikk .. semoga tersu berjaya tau ! ..
mak jemah tuu tomei lahh ;)

lylyn said...

alolo ciut nye bear tu...

Nasuha said...

pandai btul bear tu naik kereta...

Syahidah Daud said...

Haha. Comel sngt bear tu. Auwmm.

Azhafizah[フィザ] said...

comel je bebear tu kan..tahu takpe..kalau balik kolej.semua nak bawah.kalau boleh pasang roda kat rumah..sure dan angkut satu rumah kan..hehe

Pretty2 Shy said...

cute nye .. nak bear tuuuu

man said...

perjuangan perlu diteruskan..

FITRAH JAMIL said...

yeahhh! hee

Izara4eva™ said...

slmt berkuliah :D

FITRAH JAMIL said...

trime kasih :)

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥