cahaya fitrah cahaya fitrah: cuti da nak berakhir

Friday, June 01, 2012

cuti da nak berakhir

menghabiskan sisa-sisa cuti yang terakhir. huh, macam sedih je bunyi nye kan. haha. ofcoz la, sapa tak nak cuti lama-lama an. sem baru da nk bermula. naik sem ni mesti bz kowt nk handle macam-macam. yang tertangguh jgn nk tangguh lagi. haiyaa fitrah fitrah. dah la kemahiran insaniah (KI) tak pegi dulu. dah kena repeat =( . hai hai dak intake baru, kte bersua muka la nnti. 

macam ni la gelagat kiteorg dalam kelas :)
yang sedih nye ramai jugak la dak kelas lama aku berpecah kelas. most of them dapat kelas B. hmm rasa macam sunyi je kelas aku nanti tanpa dorang. yela sebab dorang memang kaki bahan orang, tapi kteorg sume dah lali n tak kesah. dah sekepala la kiranya. tapi yang baru ni, kita tgk la mcm mne, tak yah la nerd-nerd sgt, stress aku. haha. 


p/s: OM 1A dont forget me, stay stick together no matter what. 
       intan nama ko tak de dlm list, try tnye miss ok.

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 budak comel:

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥