cahaya fitrah cahaya fitrah: Aku Bersuara

Saturday, June 02, 2012

Aku Bersuara

oke arini nak cerita pasal politik ke. haha tak do maso den. kang aku kena buuu pulak kang. 
act aku heran gn mamat sorang ni, under age lagi, tapi kalau da bersuara seriously mcm bapak orang. eah bukan bukan kira nmpk matured la. 


yela aku tak salah kan die sgt sebab die nak bersuara. tapi jangan la nak show off sangat, hingga tak kena tempat. ko post kat fb tu public. tak semua pendapat macam ko. membuatkan ramai yang hate ko adalah. aku sendiri pun meluat nak baca ko punye status. nak bercakap tu pikir-pikir la dulu. terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata buruk padahnya.


p/s: ko anak kerabat ke, sedara ke, sepupu ke, tak kesah r tapi perlu ke nak bangga          sangat. sorry ayat yang pasa arini.

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 budak comel:

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥