cahaya fitrah cahaya fitrah: Kenduri

Sunday, May 27, 2012

Kenduri

oke da lama tak update kan blog ni. sorry semuanya, yang mencari-cari diriku. aceceh. semalam ada kenduri sikit dekat rumah mak su aku, penat tak hilang lagi. macam aku pulak yang over buat kerja memasak kan. hehe. tak lah, aku sibuk nengok je makcik-makcik tu buat kerja. malasnye anak dara ni. opss. start kenduri nye macam biasa lah, lepas isyak. so aku tolong prepared je la apa yang patut. alaa sori la tak de gegambar. 

*agak bz, tak dapat nk BW aritu. 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 budak comel:

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥