cahaya fitrah cahaya fitrah: Jenjalan

Thursday, May 17, 2012

Jenjalan

waa penat nye hari ini. dapat urut kaki sedap ni. tapi tak pe, tetap puas dapat jenjalan dengan my lovely. lepas juga rindu aku, sebab dah lama tak jumpa si dia. 

aku pegi sini tadi.
   
alas perut, sebelum tawaf beribu-ribu kali kat sana.ermmm sedap nye,, 
macam biasa, kalau keluar je perkara harus nye mesti tengok wayang. tapi kalau ajak main ni
↓ ↓ 
haha ada je la alasan nye. apa pun tak boleh. lawak juga cerita ngongkrong. tak da unsur seram pun, semua lawak -lawak je. memang sesuai untuk orang yang mengalami stress. hee. tapi nak lagi berkesan hilangkan stress jop main ni.
alaa,, ni mainan yang pakai token tu. syok taw. sesekali jadi bebudak apa salah. 
eah bukan yang ni. lagi up sikit permainan nye. ni da tahap kritikal kalau aku yang main. best jugak ajak die main benda benda kekanak ni. haha yang tak syok nye, tak berapa nak lucky sangat sebab tak berjaya dapatkan bear. puas kite orang cuba. tak pa la. balik tadi pun die ngantuk je. risau den :( oke la da penat ni tak larat nak tulis lagi. sorry,nite2.

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 budak comel:

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥