cahaya fitrah cahaya fitrah: Ingat Die Lagi

Sunday, May 06, 2012

Ingat Die Lagi


like kiddo! haha tapi best taw cerita ni. dulu aku selalu tengok masa budak-budak la! repeat again masa budak-budak oke. time tu childish lagi, memang suka la tengok. rancangan ni pun memang khas untuk bebudak kan. sebab aku minat sangat sampai aku ingat nama makhluk-makhluk teletubbies ni. merah- po, kuning- laa- laa, hijau- dipsy, and the last one ungu- tinky winky. cute-cute jew teletubbies ni. geram aku tengok. yang aku ingat si po tu suke main skuter die, laa-laa pulak hobi die main bola cuma yang 2 lagi dipsy dengan tinky winky jew da lupa.:D

 haha suka teletubbies, tak suka kbai..
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 budak comel:

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥