cahaya fitrah cahaya fitrah: Femag

Saturday, May 19, 2012

Femag

femag apa tu. korang pernah dengar majalah online tak? selalunya kalau nak baca majalah kena belikan, tak pun certain-certain majalah lain just review sikit jew. kedekut. hee tapi femag lain tau, ni majalah wanita dan remaja online percuma tau. tak payah nak langgan atau apa. serius.



untuk membaca korang cuma perlu ke WuuHuuOnline.Com
korang jugak boleh pilih nak baca wuhuu komik ataupun Femag majalah.


menarik taw, so korang boleh baca free. save sikit duit tu. majalah ni pun setanding dengan majalah-majalah lain. selamat berhibur. :)

thanks info dari Kind Of Soul.

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 budak comel:

aRa ❤ aFiq™ said...

xpnh lak taw sal ni.. nnti leh terjah tgk :))

FITRAH JAMIL said...

menarik kn.bole baca time free2 kn.

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥