cahaya fitrah cahaya fitrah: dicium lipas

Wednesday, May 23, 2012

dicium lipas

arghhh bengang aku dgn cik Lipas ni.

bapak aku tgh memasak, penuh my cit cat meoww mengerumi dapur tu. sebok nak nolong jugak la tu. aku tak peduli pun dengan semua eoww-eoww aku tu, terus bukak pintu blik air. dengan dapat surprise nye, ada benda dari ats jatuh dkt aku. "eah btol ke, ke mimpi lagi ni.?" cuak gak time tu, aku pegang-pegang la kat rambut, belek belek sikit, nampak benda, warna pekat semacam je hitamnye menepek kat baju aku. menjerit la aku, semua kucing-kucing aku lari. aku cepat-cepat la tepis, errr geli aku, memang fobia la dgn cik lipas. tutup la entry ni, nk cerite pun mmg menggelikan jew. 



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 budak comel:

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥