cahaya fitrah cahaya fitrah: cuti nak habis daa..

Tuesday, May 22, 2012

cuti nak habis daa..

assalamualaikum dan salam 1 Malaysia.

nak start dari mana eah. oke lah, sekarang da hujung bulan. cuti sem pun da hampir nak habis da, alaaa. biasa la tu semua students suka cuti-cuti ni. maklumlah jadi bossh dekat rumah iyer tak.? apa agak nye perkembangan terbaru dekat kolej aku tu ye. khabar angin yang mak jemah cite-cite dah ada course baru. course hot? hot ke bagi aku? betol ke tak, kite tengok je la naik sem ni.


wishlist aku kan hostel aku tu berubah la banyak-banyak cikit. hee mungkin jadi macam ni kew..
baru syiiookkk, hehe angan-angan sampai ke bintang yea aku ni. 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 budak comel:

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥