cahaya fitrah cahaya fitrah: brooch comel sudah sampai

Wednesday, May 30, 2012

brooch comel sudah sampai

ping ping. posmen datang la. ahaa mmg excited aku check mail box. almaklumlah jarang sekali posmen singgah.  mana la tau dapat surat cinta dari die ke. haha yeke dpt? owh nama aku, rase da bole agak da ni rahsia apa dalam ni. nak tau ap tak? 


haa brooch kecil comel. thanks kak Fieda Rafli. hari tu aku sje je main teka teki hadiah anniversarry kak fieda. 2 kali cube kowt, first aku jawab tudung, yg betul nye telekung la. random2 nama aku naik la, hehe tak sangka sebananye. so sekarang da dapat da brooch comel ni. blink blink mase tangkap gambar brooch ni. hee :)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 budak comel:

Izara4eva™ said...

wah bertuah nye.. tahniah :)

FITRAH JAMIL said...

terima kasih :)

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥