cahaya fitrah cahaya fitrah: bermula dari bawah

Thursday, May 24, 2012

bermula dari bawah

assalamualaikum.

pagi yang indah, dan lebih bersinar dari semalam. cuaca kat shah alam tak menentu je. kadang hujan, lebatnya macam nak terbang atap dapur rumah aku weii. kadang panas terik berbahang-bahang dok dalam bilik, sama seperti buat sauna treatment. huhu bukan mengeluh.


eyahh apa nak cite ye, tengok gambar pun da tau mksud trsirat bukan. normal la tu. semua orang bermula dari bawah, tak de nye tiba-tiba boleh jadi king.

susah tu jangan point nom 1 la, ikut cara trsendiri, usaha lbh pasti boleh. amacam. baru lah boleh dapat award. hee :)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

5 budak comel:

DAIRI FARISHA said...

Singgah di blog awk yg sangat simple tapi cantik! Sambil singgah ni nak jemput join segmen Farisha ---> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-follower-diari.html

aRa ❤ aFiq™ said...

kalau nak sesuatu kena la usaha kan :)

kalau nak berada tmpt tggi kena mula dr bawah an an :D

J.Syazwana said...

setiap wujudnya pelangi kompem ada hujan. huhuhu

fieda said...

nanti kasi kak fieda adress ye kat fieda.rafli@yahoo.com sebab awak menang teka2 kat blog kak fieda..tahniah..

Yura said...

wah wah wah comelnye kucing tu ^^ hope bole follow sini http://yuurayura.blogspot.com/

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥