cahaya fitrah cahaya fitrah: 4 Mata

Thursday, May 03, 2012

4 Mata

oh mannn,, tak sukanya aku berempat mata ni. nak buat macam mana nak tak nak terpaksa jugak pakai. kalau aku tak buat nanti, menyusahkan aku dan kawan-kawan aku jugak. mana tak nya, sikit-sikit nak tengok dorang punya kertas. (kalau tulisan lawa tak pa la jugak) haha jahatnya aku.. dulu aku check power aku sampai cecah 4** oowhh aku sendiri pun gerun nak bagitahu. tapi tak tahu la kedai semalam lain pulak, kedai hari tu menipu aku kowt. agak-agak la, kalau da cecah angka di atas memang aku tak boleh jalan la. aishh, nak menang jugak kedai uh memandai cakap aku pakai contact lens. helops,, aku tak gheti la nak pakai bebende tu. :D  haha demands jugak aku pilih glasses, macam-macam aku bebel dekat akak tu,


"akak yang ni besar sangat


 akak yang ni tak cantik macam orang tua


 akak, saya nak full frame


akak,tak nak yang ni jadi kembang tudung saya *^__^ (buat muka)


 akak, saya nak macam ni, macam tu, akak, saya nak warna tu.. cantik"!!

haha akak tu pun oke je melayan songeh aku. "muka awak kecik, akak carikan yang saiz kecik-kecik je" haha akak tu dah penat la tu, abaikan je la, :) aku pakai pun untuk study je, saje nak beborak panjang dengan akak tu. customer always right! hee oke. assalamualaikum.
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 budak comel:

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥