cahaya fitrah cahaya fitrah: quick update

Friday, April 27, 2012

quick update

assalamualaikum. dup dap dup dap jantungku bila result nak keluar. fuhh malam memang tidak tidur lena la aku. tapi kenapa sem ni terlalu awal result keluar.? pelik nye. i'm not ready lagi oke! hurm harap-harap aku dapat pointer bagus la. kalau dapat dekan pn apa salah nye kn, amin.. hehe terlebih berangan pulak.

aiyoo memang cuak la nak bukak tengok result pagi-pagi nh. lagipun mesti line slow macam kura-kura punye sebab ramai yang nak tengok result masing-masing kan, tapi aku tak bukak-bukak lagi student portal uh. masalah nye ada jew cara kedua kalau student portal busy, kan bole tengok dekat email. haha saje tak nak bukak maklum la berdebar nh nak tengok. biarlah kawan-kawan aku bagi result dorang macam mana dulu kan. hehe.

0800 aku try bukak student portal, nak tengok jugak result aku bagaimana rupanya kan, macam jelez pulak aku kan asyik status classmate aku jew yang naik dekat wall fb. aishh tahniah la korang dapat good result. im also happy with that. jeng jeng~~ my result da bole bukak ni ha ni ha menjerit da macam beruk da aku.. alhamdulillah macam tak percaya. thank God. rasa macam nak menjerit satu rumah bila dapat tengok result yang amat-amat tidak mendukacitakan. hehe . nak tahu tak aku dapat berapa?? rahsia la.. yang penting aku dapat banggakan parents aku dan bersyukur sebab tersenarai dalam AD(dean list) mean aku dapat dekan la tuk sem ni. alhamdulillah. doa ku termakbul juga. amin..

tp ni yg lagi penting aku dapat tuntut kek coklat fav aku. da lama tak makan kek ni. hehe. jangan lupa janji mu ye sesiapa yang telah berjanji untuk belanja ku.. hehe. congrate ye kawan-kawan ku, teruskan usaha lagi sem depan, kita study sama-sama lagi. hehe weee dapat kek. hehe bye2


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 budak comel:

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥