cahaya fitrah cahaya fitrah: stress

Wednesday, February 29, 2012

stress

hari ini aku rase bengang sangat dgn orang sekeliling aku.. aku rasa semua tak kena dalam 1 hari ini..dah tu mula la semua nak touching2 bagai..menyirap SANGAT aku hari ini.!! stress sangat.. ada kawan pun macam tak de jew.. hidup nh macam tak perlukan kawan jew.. sorang nak buck up yg nh,,yg tu,, baik tak payah.. give me alone lagi BAGUS! ko nak wat ap pn ak tak kesah!!ko fed up aku boleh fahami,, time aku fed up,, ko lg nk wt ak naik hangin!! sory to say la friends!! aku pn memang tak bagus sangat..tp don't judge the book by it's cover!!


just for luahan hati sje..
maaf kalo ada yg terasa..  :(
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 budak comel:

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥