cahaya fitrah cahaya fitrah

Thursday, May 09, 2013

today budak-budak UITM sedang meroyan

selamat semuanya.. hari ini dekat tweetland, FB semualah data yg boleh internet communicate ni full dengan cerita budak-budak UITM. hari yang keramat kan nak tengok result. btw, result tuk kali ni begitu lah dan sangat-sangatlah cepat. rasa belum senang duduk lagi dah keluar scary news. haiyaa..

 buat kawan-kawanku, congratulation yea. bersyukur dengan apa yang diperoleh. happy dengar result korang yang gempak-gempak tu.. yang penting never give up, next sem must study hard, push gila-gila.. haha nampak tak kat situ yang aku ni sekarang tengah frust menonggeng. huwaaa... nanges :'( nope.. all clear paper, no repeat, alhamdulillah. but just a little bit worst dari sem-sem yang lepas. 

setiap yang berlaku ni mesti ada hikmahnya kot, untuk aku lebih study hard.. buat pengajaran apa yang telah berlaku, hidup ni ibarat roda, sekejap kita dekat atas sekajap kita dekat bawah kan. jangan putus asa sudah. oke lah take care semua. adiosss..

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by fitrahjamil♥